Totaal Training biedt taaltrainingen voor al uw leerbehoeften

Onze praktijkgerichte taaltrainingen enthousiasmeren cursisten om het geleerde direct toe te passen. De opbouw van een volledige taaltraining bestaat uit voorzorg, modules en nazorg.

Voorzorg

Voor het beste resultaat raden wij aan om voorafgaand aan de module(s) met voorzorg te starten. Bij voorzorg kan gedacht worden aan een intakegesprek, toetsing of motivatiegesprek. Afhankelijk van de module kan er gekozen worden voor passende voorzorg. Wij adviseren u graag met welke voorzorg u de beste resultaten kunt verwachten voor uw aanvraag.

Modules

De modules vormen de lesinhoud van een cursus of taaltraining. Deze modules bestaan uit losse onderdelen en onderwerpen die tijdens de lessen worden behandeld. Ons aanbod bestaat uit vijf modules:

Algemene taalverhoging

Verhoging van het taalniveau om zelfvertrouwen te verhogen en het vinden van een baan of (vervolg)opleiding makkelijker maken.

Taal op de werkvloer

Een taaltraining om de werkgerelateerde woordenschat uit te breiden zodat werknemers beter kunnen communiceren met collega’s.

Taal & Werk

Met deze training helpen wij medewerkers om hun werkzaamheden beter uit te kunnen voeren.

Taal en zelfredzaamheid

Word meer zelfredzaam in het dagelijks leven door kennis en vaardigheden aan te leren op het gebied van financiën, administratie, gezondheid en digitalisering.

DigiTaal

Een training gericht op het verhogen van digitale (basis)vaardigheden in combinatie met taal.

Uw module niet gevonden?

Wij kunnen volledig nieuwe modules ontwikkelen om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Nazorg

Hoe is het traject verlopen? Is er een vervolgtraject nodig en moet het resultaat getest worden? Dat zijn dingen die vallen onder nazorg. Er kan bij nazorg gedacht worden aan evaluatiegesprekken, toetsing of herhaling.