Totaal Training biedt trainingen en cursussen op maat voor bedrijven van alle branches en sectoren in heel Nederland

Wat speelt er in uw organisatie en waar bent u naar op zoek? Wij bieden oplossingen voor alle taalgerelateerde vraagstukken en adviseren u graag met welk taaltraject u het beste resultaat behaalt voor u en uw medewerkers.

Wij helpen medewerkers om hun werkzaamheden nog beter te kunnen uitvoeren, door hen te trainen op benodigde vaardigheden voor hun vakgebied. Dat is prettig voor uw medewerkers en voor u!

Onze trainingen

Als medewerkers de taal onvoldoende beheersen kunnen zij problemen ondervinden bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij het begrijpen van de werkinstructies, een email versturen of communiceren met collega’s. Wij bieden verschillende trainingsmodules om medewerkers te trainen op vaardigheden die zij direct op de werkvloer kunnen toepassen.

Modules Nederlandse taaltrainingen - Totaal Training

Flexibel aanbod

 

Wij bieden totaaloplossingen voor alle aanvragen gerelateerd aan taal. Afhankelijk van uw wensen stellen wij volledige taaltrainingstrajecten samen. Dit kan om een korte trainingsmodule gaan of om een volledig traject inclusief uitgebreide voor- en nazorg.

Liever een voorstel op maat?

Wij adviseren u graag over welk taaltraject het beste aansluit bij uw wensen en zetten ons in om uw doelstellingen te behalen. Met onze ruime ervaring in het werken met verschillende doelgroepen en variërende taalwensen, bieden wij flexibele maatwerkoplossingen toegespitst op uw specifieke situatie.  Op basis hiervan brengen wij persoonlijk advies uit voor een passend traject met bijhorende modules, trajectduur en het resultaat wat u daarbij kunt verwachten.

Leren in uw eigen omgeving

Wij verzorgen trainingen zowel op onze eigen vestigingen in heel Nederland, als op locatie. Onze docenten komen graag naar uw locatie toe om de training te geven in een omgeving die passend is voor het trainingstraject.