Beter Nederlands leren

Beter Nederlands leren? Bij ons ben je aan het juiste adres! Of je nu op zoek bent naar een training of cursus voor je werk of gewoon voor jezelf. Wij bieden taaltrainingen en cursussen die je helpen om jouw doelen te bereiken. Onze methode is bovendien ontwikkeld om jou op het gebied van taal meer motivatie en zelfvertrouwen te geven, waardoor het leren leuker en gemakkelijker wordt.

Volg ook een taaltraject bij Totaal Training

Persoonlijke benadering

Beschikbaar in heel Nederland

Gecertificeerde docenten

Modules Nederlandse taaltrainingen - Totaal Training

Flexibel aanbod

 

Wij bieden totaaloplossingen voor alle aanvragen gerelateerd aan taal. Afhankelijk van uw wensen stellen wij volledige taaltrainingstrajecten samen. Dit kan om een korte trainingsmodule gaan of om een volledig traject inclusief uitgebreide voor- en nazorg.

Liever een voorstel op maat?

Wij adviseren u graag over welk taaltraject het beste aansluit bij uw wensen en zetten ons in om uw doelstellingen te behalen. Met onze ruime ervaring in het werken met verschillende doelgroepen en variërende taalwensen, bieden wij flexibele maatwerkoplossingen toegespitst op uw specifieke situatie.  Op basis hiervan brengen wij persoonlijk advies uit voor een passend traject met bijhorende modules, trajectduur en het resultaat wat u daarbij kunt verwachten.

Leren in uw eigen omgeving

Wij verzorgen trainingen zowel op onze eigen vestigingen in heel Nederland, als op locatie. Onze docenten komen graag naar uw locatie toe om de training te geven in een omgeving die passend is voor het trainingstraject.