Specialist in Nederlandse taaltrainingen en cursussen.

Totaal Training is onderdeel van Totaal Onderwijs en gespecialiseerd in Nederlandse taaltrainingen en cursussen. 

Totaal Onderwijs is dé particuliere onderwijsinstelling voor (jong)volwassen gespecialiseerd in Nederlands als eerste en tweede taal (NT1 en NT2). Naast Totaal Training heeft zij ook een bedrijfsonderdeel Totaal Inburgering, dat gericht is op het inburgeren van nieuwkomers. Vanuit dit geheel maken wij cursisten zelfredzaam met behulp van taal. Vanuit een praktijkgerichte aanpak, in een vertrouwde en persoonlijke omgeving.

Als toonaangevende organisatie helpen wij (jong)volwassenen, door hen op een leuke en doelgerichte wijze de Nederlandse taal en andere vaardigheden te leren waardoor belemmeringen verdwijnen en zelfvertrouwen stijgt. Dit doen wij landelijk vanuit een regionale aanpak met betrokken professionals.

Met Totaal Training bieden wij Nederlandse taaltrainingen en cursussen op maat aan, in opdracht van de gemeentelijke, regionale en rijksoverheidsinstellingen en voor werkgevers en particulieren. Al onze trainingen en cursussen hebben als doel mensen actief te laten deelnemen aan hun werk of leefomgeving.

Modules Nederlandse taaltrainingen - Totaal Training

Flexibel aanbod

Wij bieden oplossingen voor aanvragen gerelateerd aan taal. Afhankelijk van uw wensen stellen wij volledige taaltraject samen. Dit kan om een enkele module gaan of om een volledige taaltraining inclusief uitgebreide voor- en nazorg.

NT1 en NT2 experts

Wij zijn gespecialiseerd in Nederlands als eerste én tweede taal (NT1 & NT2). Met onze uitgebreide kennis en ervaring met de doelgroep zijn we in staat goede resultaten te behalen. Bij ons staat de klant centraal en staan kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel.

Locatie

Wij verzorgen taaltrainingen zowel op onze eigen vestigingen in heel Nederland, als op locatie. Onze docenten komen graag naar uw locatie toe om de training te geven in een omgeving die passend is voor het trainingstraject.